20 mei 2013 - Jeeeeejj knappe Winston wint de kur vandaag in Moorsele met 75.4%!!!! mooie afsluiting van deze week super trots op hem !!
CDI Moorsele
18 mei 2013 - Winston liep super goed vandaag echt heel erg blij mee!! 73.5% en een 2e plek in de CDIO YR Moorsele super blij met mn topper!! Rialdo is ook mee om te oefenen en die heeft vandaag voor Winston de prijsuitreiking mogen doen super trots op de beestjes !!!
17 mei 2013 - Vandaag 2e in de CDIO met 72.9% en met het team gewonnen!! Yeahhh super trots op mijn toppertje!
2-6-2013 2de observatiewedstrijd gewonnen!
Vandaag met President's Winston de 2de observatiewedstrijd van de Young Riders gewonnen in Deurne met 73,5%!!! Heel trots op Winston!!!
16-6-2013 Yeah!! Toppertje Rialdo wint de eerste selectie met 236 punten in het Z2!!
20-06-2013 KNHS CHIO Cup gewonnen!!!
WAUWWWWIE wat een avond!!! De proef en de kur gewonnen en dus de finale CHIO-Cup Youngriders gewonnen!!!! :-D Zooo zooo blij!!!! Iedereen bedankt voor alle support! Echt super super leuk!!!!
2-7-2013 - Trainingskamp Vorden!
Net twee hele leuke, gezellige en super leerzame trainingskamp dagen gehad in Vorden! Een goede voorbereiding op het EK van volgende week!
We hebben er zin in!! Het Europees kampioenschap wordt van 10 tot en met 14 juli verreden in het Noord-Franse Compiègne.
11 juli - WAUWWWWW ONGELOFELIJK!!!!!! Individueel eerste plek met 75.1% !!! En met het team GOUDDDDD!!!!! Wat een top team hebben wij!!!! Zoooooo blij en trots!!! Kan het nog steeds niet geloven!!!
EK Young Riders Compiegne
13 juli - WHAAAA BRONS!!!! 76.3% ONGELOFELIJK!!! ZOOOO BLIJ!!!! De andere meiden ook echt super gereden trots op Nederland!! :-)
NK Hoofddorp
19-7 Wat een topperrr Winston!! Hij wist zijn vorm van het EK vast te houden !!! Vandaag de 1ste plaats en een persoonlijk record van 76.2% !!!! Nu al zoveeel zin om te knallen zondag in de kur !!!
21-7 Nederlands Kampioen Young Riders!!!!
Ongelofelijk top dagje vandaag op het NK en Nederlands Kampioen en een super leuke huldiging van het EK nog!! Echt een dag en afgelopen 2 weken om nooit meer te vergeten !!!!
6 september - Nederlandse Kampioenschappen
ZILVERRR!!!! Super blij en trots op het kampioentje Rialdo!! TOP weekendje Ermelo gehad!!
15 september 2013
Afgelopen drie dagen hele leuke clinics gereden op het Horse Event met Winston!
18 december 2013
Volg mijn nieuwe Facebook pagina! Klik op de afbeelding om naar de pagina te gaan!
stephanie_kooijman003020.jpg
9 december 2013
Wat een top weekend in Rosendaal! Alle drie de proeven gewonnen met super Winston!
stephanie_kooijman001008.jpg stephanie_kooijman001007.jpg stephanie_kooijman001005.jpg stephanie_kooijman001006.jpg
7 februari 2014
Rabotalenten versus "oude garde"
Tijdens de showrubriek hebben we een quadrille gereden met 4 Rabotalenten tegen 4 oud-hengstenkeurings commissieleden. Was super leuk om te doen en het publiek was heel enthousiast!
stephanie_kooijman003017.jpg
9 februari 2014
Meet my new handsome: Garfield!
Apache x de Niro hengst!
stephanie_kooijman003016.jpg
23 maart 2014
Tweede selectie CHIO Cup Young Riders
Vandaag een lange rit naar Emmeloord maar niet voor niks!! Winston wint met bijna 74% en Don Presidente gewoon een tweede plek met 72.3%!!! Super trots!!!
10 mei - CDI Roosendaal - YES trots!! Winston een mooie 2de plek en Don Presidente 68.3% en 7de! Allebei beter als gister blij mee !!
9 mei - Don Presidente een beetje hengst in de ring maar ook goede stukken! Winston een mooie 2e plek met 72.9% tevreden voor nu op naar morgen zin in!!!
stephanie_kooijman003014.jpg stephanie_kooijman003013.jpg
14 mei 2014 - Afgelopen nacht een hengst veulen geboren uit onze eigen United x Farrington merrie. Het veulen is kern gezond en er wordt voor allebei super gezorgd bij Equinova door Nicky Star. Het veulen heet: Johnnie Walker Red.
stephanie_kooijman003012.jpg stephanie_kooijman003011.jpg stephanie_kooijman003010.jpg
10 juli 2014 - Zilver met het Young Riders team EK Arezzo!!!
Individueel een 3de plaats en dus een bronzen medaille gehaald met Winston met een score van 73,11%!!! Super blij!!!!
21 september 2014 - Subtopwedstrijd in Oud-Beijerland
Stephanie Kooijman verscheen met maar liefst drie paarden aan start. Met al haar paarden viel ze in de prijzen. Met Winston (v. OO Seven) won ze de Prix st. George met maar liefst 73,68% en met Rialdo Royal (v. Riccione) werd ze in deze rubriek vierde (68,09%). In de Intermediaire I werd Stephanie Kooijman 2de met 66,71%. Dit keer zadelde ze Don Presidente (v. Dauphin).
Enthousiast vertelt de stalamazone van Academy Bartels: ‘Het was een lange en drukke dag, maar ik heb driedubbel genoten. Ik voel me echt bevoorrecht dat ik al deze talentvolle paarden mag rijden. Winston is weliswaar van mezelf, maar de andere twee rijd ik voor eigenaren die hun paard in training hebben staan op Academy Bartels. Winston was sinds het NK voor Young Riders bijna twee maanden geleden niet meer mee geweest. Hij vond het weer erg leuk en trok er goed aan. We hadden achten en negens voor drafonderdelen, series en een pirouette. Dit was onze eerste Prix st. George proef bij de senioren. We zijn al bezig met de zwaardere oefeningen en dit pakt hij goed op, maar hij heeft nog even tijd nodig. Intussen richt ik mij op de Intermediaire I en wellicht wat leuke internationale wedstrijden. Rialdo Royal was heel rustig en bleef daardoor mooi los door zijn lijf. Normaal voelt hij als een bommetje in de proef, zo gespannen is hij dan. Het lijkt wel alsof het kwartje bij hem gevallen is en nu kon ik er fijn aan rijden. Don Presidente is in eigendom van de familie Smarius, waarvan ook het voormalig Grand Prix paard van Imke (Schellekens-Bartels red.), Sunrise was. Met Don Presidente startte ik voor de tweede keer in de Intermediaire I. Hij is een echte hengst en tijdens de proef was hij wat snel afgeleid. Daardoor hadden we nog wel wat foutjes, maar desondanks ben ik blij dat ik het kon oplossen en we deze score hebben behaald. Het was fijn dat ik een goed team om me heen had, die mij hielp met deze drie paarden. Normaal wil ik altijd alles het liefste zelf doen, van vlechten tot zadelen. Maar als je er drie rijdt, moet je wel eens wat uit handen durven geven.’
14 oktober 2014 - Huldiging EK Arezzo Young Riders team!
De KNHS heeft gisteravond de medaillewinnaars van het afgelopen jaar gehuldigd. In de Duisenbergzaal van het Rabobank-gebouw in Utrecht werden alle winnaars van eremetaal op internationale kampioenschappen toegesproken en in het zonnetje gezet. Dus ook het Young Riders team!
21 november 2014 - Winston wint Inter I!
Vandaag heeft Stephanie met Winton de Inter I gewonnen in handicap met het ZZ-Zwaar! Met bijna 68% was Stephanie super tevreden, helemaal omdat het de eerste keer was. Die beloofd veel voor de toekomst! Verder starte Stephanie ook Don Presidente. Deze lief ook een goede proef. Alleen bijzonder jammer dat hij werdt afgeleid door een blaffende en rennende hond. Volgende keer weer beter!
14 december 2014 - Succesvolle dag!
Super blij met de paardjes vandaag!! Winston gewonnen bij de inter 1 en Don Presidente super mooi 2e Rialdo nu wel goed in de galop en helaas nog teveel spanning in draf..